top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAVE PROFIS Plzeň

PÁR TIPŮ DO MALÉ KOUPELNY

Aktualizováno: 3. 2. 2021

Malé koupelny jsou trendem zejména panelákových bytů. Malý prostor nás limituje ve vybavení koupelny a také chybí tolik potřebný úložný prostor. Někdy však stačí pár šikovných triků, díky kterým bude působit koupelna větší a prostornější. Možná budete překvapeni, jak snadno lze rozšířit úložné prostory.


Koupelna je místnost, ve které chceme relaxovat a cítit se dobře. Především početné rodiny však neustále bojují s nedostatkem místa. Výsledkem je, že šampóny a mycí prostředky se neuspořádaně povalují na okrajích vany či umyvadla. To samozřejmě vůbec nevypadá pěkně. Zkuste se však lépe rozhlédnout, opravdu by se nedal prostor vaší koupelny využít lépe?


Značnou část místa ušetříte tím, že zvolíte rohové umyvadlo, nejlépe s odkládacím prostorem. Velmi praktické je umyvadlo položené na skříňce. Pokud preferujete vanu před sprchovým koutem, pak dejte přednost asymetrickému tvaru.


Nezapomínejte také optické zvětšení prostoru pomocí vhodně zvolených obkladů. Pro menší prostory jsou vhodné světlé barvy, které celou místnost rozsvítí.


Šetřete místem „dole“ a raději využívejte prostor „nahoře“. Různé poličky a

závěsné skříňky jsou naprosto ideální.


Pokud si nevíte rady, navštivte naši kancelář, rádi vám poradíme a podělíme se s vámi o zkušenosti našich spokojených klientů. Společně vymodelujeme 3D návrh vaší budoucí koupelny včetně zařízení, obkladů a osvětlení.



Připravíme vám návrh jak rekonstrukce vaší současné koupelny, tak vám můžeme postavit koupelnu nebo kuchyň ve vašem novém domě, vše v prvotřídní kvalitě a v rozumných časových a cenových dispozicích.



559 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page